facebook

Мати унікальної п’ятірні подала на батька до сyду: Стали відомі врaжаючі подробиці з життя відомої родини

Чоловік каже, що немає жодної змоги допомагати своїм дітям.

Відома в Україні родина, в якій три роки тому народилося одночасно п’ятеро малюків, нині з’ясовує стосунки у сeді. Після розлучення батько унікальної п’ятірні не допомагає дітям матеріально, усе лягло на матір, йдеться у ТСН.

Відоме на усю країну подружжя нині зустрічається лише у сyді. Борються за аліменти. Вона вимагає, аби платив, він запевняє, що не може.

“Я не зовсім працездатна людина. Отримав трaвму ще будучи в шлюбі. Я не маю можливості фізичної, так скажемо, і матеріальної допомагати зараз Оксані Вадимівні, матеріально”, – каже батько багатодітної родини Сергій Семенов.

“Добре, ти не маєш здоров’я, ти не маєш, ну скажімо так, бажання піклуватися, але елементарно – зламався бойлер, сумки, які треба перетягнути. Стінку або там кронштейн, який треба приробити, стільці, які розвалюються. У багатодітній родині є завжди, де застосувати просто своє бажання”, – відповідає мати Оксана Кобелецька.

Кілька років тому тому подружжя мріяло про одного синочка, а отримали одразу п’ятьох малюків. Їхнє народження для України випадок унікальний. Багатодітну родину тоді знімали десятки телекамер. Батьки були наче на сьомому небі від щастя. Чоловік не міг натішитись малюками.

Крихіток знімали на фотосесіях, розчулені одесити збирали їм гроші на ліжечка, місто подарувало велику квартиру. Хоча всі розуміли, як непросто буде виростити одразу п’ятьох дітей.

Після народження дітей батько зміг протриматися лише рік. Про те, що чоловік пішов з родини, його дружина Оксана написала в соцмережі, але і досі не розповіла, що стало причиною розлучення.

Дітей жінці нині допомагає виховувати їхня бабуся. Колишній чоловік, кажуть обидві, взагалі їх не підтримує. Має платити аліменти – по 1300 гривень в місяць на одну дитину, – але грошей не дає. Власним дітям вже заборгував 60 тисяч. А ще так і не виписався з квартири, яку подарувало місто. Тож жінка пішла до сyду.

“Добровільно зніматись з реєстрації не має бажання. Оксані Вадимівні у зв’язку з цим нараховують комунальні послуги і вона має тягар утримання шістьох малолітніх дітей на даний момент перебуває у відпустці по досягненню трирічного віку ще й сплачує за чоловіка комунальні послуги”, – коментує адвокат матері Максим Крайнюков.

На засіданні сyдді стали на бік чоловіка. Втім рішення не остаточне, бuтва за аліменти продовжиться.

Читайте також:  13 років за ґратами – мешканцю Надвірної винесли вирок за вбивство товариша

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.