facebook

На Херсонщині стався страшний інцидент: собака увіп’явся іклами в обличчя 9-річної дівчинки

Грошей на стерилізацію вуличних тварин з місцевих бюджетів виділяють недостатньо

У селі Нікольському (Херсонська область) 9-річна дівчинка вийшла погуляти на вулицю Слобідську. Раптово з-за рогу вибігла бездомна собака і накинулася на дитину. Про це інформує Херсон Типовий.

Собачі ікла вгризлісь школярці в праву щоку, і хлинула кров. Як наслідок – спотворене обличчя дитини. Рана виявилася глибокою, тому дівчинку негайно доставили в дитячу обласну клінічну лікарню.

Головний лікар ДОКБ Інна Холодняк поінформувала, що в дитячу обласну клінічну лікарню щомісяця привозять по одному або два дитини, покусані собаками. Також повідомляється, що юну пацієнтку довелося госпіталізувати.




“Рану дівчинці обробили і зашили, ведеться профілактика зараження правцем і сказ. В залежності від швидкості загоєння рани, пацієнтка може пробути в стаціонарі чотири-п’ять днів або більше. Про необхідність косметичної операції для згладжування утворилися рубців поки говорити рано”,
– вважає Інна Холодняк.

Напад бродячих собак на перехожих – проблема актуальна. І ситуація не поліпшується, оскільки грошей на стерилізацію вуличних тварин з місцевих бюджетів виділяти не вважають за потрібне.

Читайте також:  Дитина потрапила в біду на Львівщині: “Могло статися страшне”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.