facebook

Ще один прикарпатець хоче стати президентом

Ще один прикарпатець хоче в Президенти. Народний депутат від Прикарпаття Юрій Тимошенко подав документи у ЦВК. Про це він повідомив у Фейсбуці.


Про це інформує кореспондент Фіртки.

«Друзі, повідомляю, що сьогодні вранці зареєструвався кандидатом в Президенти України під порядковим номером 61. Мета, до якої йшов останні 30 років свого життя. Ще на початку своєї політичної діяльності я дуже добре усвідомив, що в разі, якщо б Президентом став дійсно проукраїнський патріот, він один силою своїх повноважень зміг би зробити для України, можливо, більше, ніж всі 100 років української революції. А позаяк таких, яким би повірив на всі 100%, я для себе вже не бачу, то вирішив запропонувати всьому українському народові таке саме служіння, яке я надаю громаді свого округу як народний депутат», – відзначив нардеп.

Тимошенко каже, що йде в президенти, щоби перемогти та стати грантом Конституції та припинити війну.

«Не належу і ніколи не належав до жодної політичної партії і ніколи не мав найменших контактів з будь-ким з олігархів – то ж стояти буду за весь український народ, а не за вузькопартійні інтереси якогось кишенькового партійного вождя на службі олігархів. Іду, щоб привести до влади не членів своєї партії, для яких всі ключові посади в державі вже наперед розписані, а найкращих фахівців, обраних на прозорих конкурсах з-поміж всього українського народу», – написав нардеп.

Нагадаємо, раніше документи в ЦВК вже подали Олександр Шевченко та Юрій Дерев’янко.

Читайте також:  "Підводний" цвинтар і загроза НП на дамбі: з'явилися страшні фото і відео потопу на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.