facebook

На Прикарпатті затримали 20-річного юнака, який намагався пограбувати приватний будинок

Уночі шостого березня на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал “Тривога” з будинку, який перебуває під охороною.




veterinar_20130617_0

Наряд групи затримання Управління ДСО за лічені хвилини прибув на об’єкт, де спрацював сповіщувач охоронної сигналізації. Двері були зачиненими, але на другому поверсі було розбите вікно, пише КУРС з посиланням на прес-службу ДСО в Івано-Франківській області.

На місце події правоохоронці негайно викликали слідчо-оперативну групу. Дотримуючись усіх заходів особистої безпеки, міліціонери почали обстежувати об’єкт. Раптом за віконними рамами правоохоронці помітили грабіжника, який зачаївся, сподіваючись, що його не помітять. Цю особу негайно було затримано.

Як пізніше було встановлено, 20-річний місцевий житель проник до будинку, розбивши вікно на другому поверсі. Всередині невідомий почав шукати цінні речі, на яких згодом сподівався нажитися.

Зловмисника було доставлено до чергової частини Калуського райвідділу міліції для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

Читайте також:  На Прикарпатті за осінній призов вже півтисячі хлопців присягли служити ЗСУ

Шукайте деталі в групі Facebook