facebook

“Щоб їм так “якісно” зуби пломбували”, – франківці обурюються тим, як залатали міст на Пасічну

У суботу, 2 лютого, франківські комунальні засипали ями на мості на Пасічну. У користувачів соцмереж якість виконання робіт викликала шквал критики. А комунальники радять перетерпіти до весни.



Фото відремонтованого мосту виставив у групі Комуналка.ІФ у Фейсбуці Андрій Козакевич.

“Міст на Пасічну… Судячи по вигляду, протримається пару днів… Щоб їм так “якісно” зуби пломбували. P.S. Ну і черговий “корок” для автомобілістів”, – написав Козакевич.

Допис зібрав понад сотню коментарів та майже чотири сотні поширень. Франківці якістю робіт невдоволені і пишуть обурливі коментарі:

Оксана Гергелюк Мер сказав, що зробить…Але не сказав, що якісно…Тобто такі обіцянки він буде давати кожного тижня,бо довше це не простоїть.

Zarvanskyi Oleksandr Народ,якщо з чайника поливали, тося буде стояти, що ви критикуєте?))))

Ірина Березовська Незнаю, що латали, але їм тих мішків певно стало лиш до обіду. Якраз коли більший рух, в суботу після обіду менше машин, можна було продовжити. Але думаю, що ті “пломби” до понеділка повилітають. І в понеділок зранку… Тому терпіння нам… Але це виглядає знущанням зі всіх людей.

Назар Дубильовський Руслан Марцінків Пане Руслане, зверніть увагу на ремонт мосту, ні в якій країні такого ремонту мосту не визнали б, скільки буде продовжуватись свідомий обман мешканців міста?

Andrii Prokipchuk Міст вже робили декілька років тому, і на ту роботу має бути гарантія… А не знову роблять роботу за гроші з бютжету. І це так майже по всьому місту…

Дехто став і на бік комунальників:

Ljubomyr Vivcharenko Не роблять – погано, бо затор кілометровий!
Роблять – ще гірше, бо ж затор кілометровий!

Vasul Andriyv Холодний асфальт, це тимчасове усунення ям, які утворені на дорожньому покритті. В часі ефективності – орієнтовно місяць, півтора. Практика багатьох країн! Що вам знову не так?!) Є ями біда.. Латають тимчасово ями – теж недобре)

Читайте також:  В природі не існує пацієнта, який хворіє лише на одну недугу: медики говорили, як боротися з алергіями. ФОТО

Не втримався від коментаря і керівник комунального підприємства “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко:

“Vasul Andriyv, дякую за підтримку, але при всім бажанні ніхто нікого не переконає. А нічого не робити – теж не варіант. Пробуємо всі можливі методи – щебінь, асфальт, бітум. Злетить – будемо повторювати. Треба якось дотягнути до весни. Паралельно пропоную всім дорожнім організаціям, навіть в ПБС телефонував (корона мені з голови не впала) – допоможіть, якщо можете. Я готовий укласти угоду будь з ким”, – написав Бурко.

В одному з ефірів міський голова Руслан Марцінків сказав, що цей міст буде відремонтований капітально лише після того, як завершиться будівництво нового моста.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.