facebook

Мати-героїня з Дніпра наpодила 14-ту дитину: у родині ще одна донька з незвичним ім’ям

У Дніпрі жінка наpодила 14-ту дитину. Про щасливе поповнення в багатодітній родині розповіли на сторінці Facebook полoгoвого відділення перинатального центру 9-ї лікарні Дніпра. Це вже 8 дитина, яка наpодилася в цьому полoговому будинку.

Ольга і Руслан Майгун одружилися, коли їм було 19 і 21 рік. Найстаршій дитині в сім’ї 26 років. Дочка Євгенія вже створила свою сім’ю. За цікавим збігом обставин у багатодітної мами порівну хлопчиків і дівчаток. А з 2010 року Ользі дали почесне звання матері-героїні. Джерело.

Звичайно, багато скептиків почали писати не дуже приємні слова на адресу матері-героїні і її сім’ї. Мовляв, плoдити злидні всі вміють. Однак, незважаючи на велику кількість членів сім’ї, всі старші діти мають або освоюють професії. Старша дочка Євгенія дизайнер-модельєр вечірніх суконь, її приклад наслідувала і більш молодша Лія, яка також шиє одяг. Троє синів – Стьопа, Тіма і Сеня – дизайнери взуття. Павло освоює професію кухаря-кондитера. Школярка Люба займається вокалом, а половина дітей з багатодітної сім’ї грає на музичних інструментах.

“Крім любові одне до одного і до дітей, в цій сім’ї взяті за правило щоденна праця, організація і творчість. Глава сім’ї – майстер на всі руки, крім всієї домашньої чоловічої роботи навчив хлопчиків працювати на верстатах”, – уточнюється у повідомленні.

Як ми вже писали вище в сім’ї порівну хлопчиків і дівчаток – 7 синів



: Степан, Тимофій, Арсен, Павло, Єлисей, Руслан, Самуїл і 7 дочок: Євгенія, Лія, Люба, Оля, Авігея, Тавіфа, Вірсавія.

Читайте також:  Зеленський пообідав з бійцями ООС, військовим не дали тарілок та їжі: оприлюднено фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.