facebook

У Львові жінка заявила про зґвалтування, а потім натравила собаку на поліцейських, які прибули за її викликом

Заявниця розповіла, що її побили та згвалтували в квартирі.

У Львові жінка, посварившись зі своїм знайомим, заявила на нього в поліцію. Однак, коли на місце приїхали патрульні, жінка передумала і натравила на них собаку. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області в Facebook.

“Екіпаж патрульних отримав повідомлення про зґвалтування. Заявниця розповіла, що її побили і згвалтували в квартирі на вулиці Куліша. Після цього зв’язок з нею обірвався. Патрульні негайно вирушили на місце події і почали обходити всі квартири в будинку. На третьому поверсі вони побачили жінку, яка дивилася у вікно.

Під час спілкування вона повідомила, що нічого не чула, але вела себе підозріло і схвильовано. Патрульні запідозрили, що це може бути заявниця і на неї чинить тиск хтось в квартирі, щоб вона мовчала. Її попросили відчинити двері, щоб офіцери могли переконатися, що її життю нічого не загрожує”, – йдеться в повідомленні.

Увійшовши до квартири, правоохоронці почули, що хтось ховається в шафі. Там виявили чоловіка. Інспектори встановили його в базі і з’ясували, що 28-річний громадянин перебуває в розшуку Луцьким відділом поліції за підозрою в крадіжці.

Патрульні повідомили, що чоловіка буде затримано і доставлено у відділення. Після цього жінка подала собаці, яка була в квартирі, команду «Фас».

Тварина накинулася на поліцейського і вкусила його за ногу. Його напарник схопив собаку за нашийник і закрив її в коридорі. Поліцейські вимагали надіти на собаку намордник, інакше вони застосують зброю. На місце викликали слідчих. Жінка від написання заяви про зґвалтування відмовилася.

Вона розповіла, що в неї виник конфлікт із затриманим і тому зателефонувала на “102”. Їй винесли постанову за ст. 183 Купап (завідомо неправдивий виклик). Крім цього, тепер їй також загрожує кримінальна відповідальність за інцидент з собакою.

Читайте також:  “Зникнення деяких вихідних і плюс 4 дні до відпустки”: Усе що потрібно знати про нові зміни до Трудового кодексу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.