facebook

”Шлюб був формальним”: з’явилися нові дивні деталі розлучення Лopак

Як стало відомо, у мережі оприлюднили повний текст сyдового рішення про розлучення української співачки Анi Лoрак з Мypатом Нaлчaджиоглу, виходячи з якого публічна зрада чоловіка могла не бути причиною гучного розриву, пише OBOZREVATEL

Так, в документі зазначено, що тривалий час шлюб Кароліни (справжнє ім’я Лоpак) і Мyрата “носив формальний характер” і примирення не було можливим. Текст опублікований на сайті Єдиного державного реєстру сyдових рішень.

Подаючи позов у справі про розлучення в сyд, Лoрак зазначила, що подружнє життя у них з Мyратом не склалася через те, що відсутні спільні погляди на сімейне життя, а довіра, почуття любові і поваги втрачені. Крім того, співачка додала, що вони давно не проживають однією сім’єю (близько двох років), тому шлюбні відносини припинені. Примітно, що Анi і Мyрат перестали жити разом задовго до скандалу з його зрадою в липні 2018 року.

Адвокат Анi Лоpак в сyді просив задовольнити позов виконавиці і розірвати шлюб. Офіційний представник Мyрата Нaлчaджиоглу при цьому не заперечував. В результаті сyд прийняв таке рішення:

“Шлюб між сторонами носить формальний характер, збереження їх сім’ї неможливе, а тому є всі підстави для розірвання шлюбу, оскільки подальше спільне життя подружжя і збереження шлюбу буде суперечити їх інтересам та інтересам їхньої дитини”.

Як повідомлялося, 31 січня Анi Лopак офіційно розлучилася з чоловіком Мypатом Нaлчaджиoглу, з яким прожила в шлюбі майже 10 років.

 



Читайте також:  Шок: кримчанка виконала знаменитий Jingle Bells неосяжними грудьми (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.