facebook

У Коломиї мешканці хочуть лінчувати збоченця (фотофакт)

Вчора, 8 лютого, у Коломиї зафіксували ексгібіціоніста.

Про це у соцмережі повідомляє мешканець міста Леонід Микуляк, інформує Фіртка.

За його словами чоловік не соромиться демонструвати свої статеві органи посеред білого дня у людних місцях.

“О це позорище ходить і трясе своїми причандалами серед білого дня на автобусній зупинці біля Кляштору м. Коломия вул. Кринична.Будьте уважні тому що там ходять наші діти,а це явно не для дитячих очей. Хто впізнає це **** то підскажіть де знайти. Ми йому розкажем як себе поводити у громадських місцях”, – йдеться у дописі.

“Нажаль, бачу, люди у нас з цього прикол тягнуть, а про психіку дітей не думають. Це вже не перший разбачили… А активізувались коли двоє людей вирішили розправитисьз бідою”, – коментує Орест Дутчак.

Мешканці міста стверджують, що помічають збоченця не вперше та дивуються, чому на хулігана не реагує поліція.

“Я його не вперше бачу. Він їздить на велосипеді і в районі 8 школи, і в центрі. Одного разу дістав від мене і гепнувся з велосипеда”, – пише Наталія Гончар.

“Люди! Це ж психічне відхилення! Тут не допоможуть кулаки. Навіть не знаю чи допоможе психіатр, але скоріш за все це в компетенції психіатрів. Зайдіть до головного лікаря в коломийську психлікарню на Франка, проконсультуйтесь у нього на рахунок трясуна. Можливо він щось прояснить”, – зазначає Олег Павлів.

“Телефони не тільки для того щоб робити фото, але й для того щоб викликати поліцію або мед. допомогу. Цю хвору людину треба срочно нейтралізувати…, бо може трапитись непоправне…”,- додає Marina Golz.

Коломияни обурені поведінкою чоловіка та навіть готові вистежити його і вчинити самосуд.

Читайте також:  В Івано-Франківську померли двоє жінок із коронавірусом — на карантин пологовий не закривають




Довідково:

Ексгібіціоні́зм (від лат. виставляти) — така форма сексуальності, коли досягнення статевого збудження і насолоди реалізується шляхом демонстрації статевих органів особам протилежної або своєї статі поза ситуаціями статевих контактів. Роздягнутий чоловік у громадському парку Ексгібіціонізм як статеве почуття притаманний переважно чоловікам. В основі даного пошуку статевої задоволеності знаходиться жага до ефекту раптовості із переляком жінки (жінок), чоловіків, іноді дітей. Найчастіше публічна демонстрація статевого органу супроводжується онанізмом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.