facebook

На Косівщині 34-річна жінка смертельно поранила ножем зведеного брата, який її домагався

Трагедія сталася в Косівському районі. 41-річний чоловік помер до приїзду швидкої допомоги від ножового поранення в груди.



Повідомлення про випадок надійшло учора, 10 лютого, до Косівського відділу поліції від чергового лікаря Яблунівської районної лікарні.

Поліція встановила, що 31 січня 2019 близько 20:00 години між 34-річною жінкою та її зведеним братом виник конфлікт: чоловік її домагався. Під час сварки жінка завдала братові один удар кухонним ножем в середню частину грудної клітки.

Отримавши поранення, потерпілий пішов до своєї кімнати, за медичною допомогою у лікувальні заклади не звертався, про обставини отримання тілесних ушкоджень нікому не повідомляв.

10 лютого чоловік від поранення помер. За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також:  Кобзон забрав за собою друга: ватажка "ДНР" Захарченка підірвали в кафе «Сепар»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.