facebook

У справі “замерзлої в лісі” дівчини стався несподіваний поворот: “Вона пішла до незнайомого авто”

Причиною того, що висаджена на 20-градусному морозі на Житомирщині студента Ірина Дворецька потрапила в ліс і там замерзла, могло стати потрясіння, яке змусило її чинити не логічно.

До такого висновку прийшли експерти у студії “Говорить Україна”, де обговорювалася ця тема.

Водночас водій і кондуктор розповіли, що двері на зупинці відкрили для того, щоб увійшов пасажир. У цей час дівчина нібито вийшла й пішла до авто.

Саме цей момент, передбачається, взагалі міг зіграти ключову роль у моторошній історії.

“Коли шукали її, ми поїхали на автостанцію. І там сказали, що вона вийшла на зупинці “Перга”, де стояв автомобіль. Нібито вона пішла до того авто”, – розповіла рідна тітка загиблої.

Після цього родичі почали обдзвонювати найближчі села. Водія знайшли, проте той, за словами сім’ї загиблої, заперечує, що дівчина підходила до нього. Вона нібито розвернулася і пішла прямо в напрямку до дому.

“І ніхто не знає, що зробив водій авто. І як вчинила потім сама Ірина. Можливо, вона повернулася”, – підсумував ведучий.

У той же час юрист-кримінолог Анна Маляр також звернула увагу на цю деталь:

“Є обставини, про які ми ще не знаємо. Але її дійсно щось вибило з тієї традиційної для неї рівноваги. Тому що все, що вона потім зробила, чомусь робила не логічно”.

Читайте також:  Відпочинок молодої пари на Чорному морі закінчився трагедією: перші подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.