facebook

Погоня і смертельна ДТП: іноземець влаштував небезпечні перегони на українській трасі

Під Києвом грузин намагався втекти на машині з вантажем боєприпасів

У Київській області співробітники патрульної поліції влаштували погоню за підозрілим автомобілем, який, намагаючись втекти від копів, влаштував смертельну ДТП.

Як повідомили в прес-службі столичного управління Нацполіції, в машині, якою керував громадянин Грузії, були виявлені боєприпаси, а також номерні знаки іншої країни.

Також стало відомо, що поліцейські отримали повідомлення від небайдужих жителів Борисполя про те, що на одній з вулиць підозрілий чоловік в балаклаві сів за кермо автомобіля з іноземними номерами.




“Екіпаж патрульної поліції миттєво відреагував і вже через кілька хвилин почав переслідування Volkswagen, який потрапляв під орієнтування. На законну вимогу зупинитися водій іномарки не відреагував і продовжив рух, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху”, – йдеться в повідомленні.

Тікаючи від поліцейських, водій, намагаючись зробити обгін, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Opel Vectra. В результаті ДТП водій Opel загинув на місці, а пасажир отримав травму грудної клітки.

“Водієм Volkswagen виявився 26-річний громадянин іншої країни, який два місяці тому прибув до України і тимчасово проживав в Житомирській області. Під час огляду машини було виявлено та вилучено дві гранати РГД-5 та запали від ручних гранат. Встановлено, що до зберігання боєприпасів причетний пасажир машини, 43-річний житель села Дударків”, – відзначили копи.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтями “порушення правил безпеки дорожнього руху” і “незаконний обіг зброї, боєприпасів чи вибухівки”, триває слідство.

Читайте також:  Українка отримала премію Оскар

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.