facebook

В Івано-Франківську чоловік жорстоко вбив рідну матір: Тіло знайшла донька

Працівники поліції з’ясовують обставини нанесення тяжких тілесних ушкоджень 67-річній жительці обласного центру, від яких вона померла. Тіло жінки зі слідами побоїв виявили 12 лютого, у помешканні загиблої. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.



Повідомлення до поліції надійшло близько 18 год від доньки померлої. Жінка розповіла, що за місцем проживання виявила мертвою свою матір.

«Проведеними першочерговими слідчими діями правоохоронці отримали підстави запідозрити у вчиненні злочину 42-річного сина потерпілої. Як попередньо встановлено, між родичами виник конфлікт, під час якого нетверезий син нещадно побив матір. Після цього він намагався покінчити життя самогубством – на момент приїзду працівників поліції чоловік перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння та з порізаними ножем венами на руках. Наразі його життю загрози немає», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За скоєне чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте також:  Це була випадковість: Антон Геращенко розповів, як yбuли Ноздровську

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.