facebook

У Франківську лікарі пологового будинку зловили грабіжника, який обікрав пацієнтку

14 лютого працівники Івано-Франківського відділу поліції затримали 33-річного мешканця обласного центру, який пограбував пацієнтку перинатального центру.



Близько 17-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення з обласного перинатального центру про те, що там затримали невідомого чоловіка, котрий викрав у пацієнтки сумочку з грошовими коштами та намагався втекти.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Виявилося, що якийсь чоловік зайшов у лікарняну палату й поцупив сумочку мешканки Галицького району.

Потерпіла покликала на допомогу, медичний персонал схопив зловмисника, зачинив його в операційній і утримував до приїзду правоохоронців. Поліцейські доставили чоловіка до відділку, встановили його особу.

Грабіжником виявився 33-річний франківець, стосовно якого в суді розглядаються справи щодо вчинення низки майнових злочинів.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу на період слідства.

Викрадені у потерпілої речі поліцейські вилучили та повернули їй на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

За таке правопорушення зловмисникові загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі. Триває розслідування, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Читайте також:  У Харкові лейтенант поліції попався на хабарі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.