facebook

Франківчанка Тіна Кароль показала свої дитячі фото

Тіна Кароль – найяскравіша зірка української естради. Артистка активно займається благодійною діяльністю, дає концерти, на які приходить багатотисячна армія шанувальників, і стає особою великих брендів. Удостоєна звання “Народної артистки України”.

Тетяна Григорівна Ліберман – так звучить справжнє ім’я відомої української співачки Тіни Кароль. Вона народилася в січні 1985 року в занесеному снігами і скутому морозами Магадані. Тут, на півночі Росії, в містечку Оротукан в той час жили батьки дівчинки, інженери Григорій Самуїлович Ліберман і Світлана Андріївна Журавель. На момент народження Тані в сім’ї підростав син Станіслав.

Коли співачці виповнилося сім років, сім’я переїхала на малу батьківщину мами Тіни Кароль – в західно-українське місто Івано-Франківськ. Дитячі та юнацькі роки дівчинки пройшли тут, в одному з найкрасивіших міст України. Як і всі діти віку майбутньої зірки, Тетяна Ліберман відвідувала загальноосвітню школу.



Крім цього, дівчинка, у якої в ранньому дитинстві батьки виявили хороший слух і гарний голос, вчилася в музичній школі, в класі фортепіано. Додатково Таня вже з дитинства відвідувала уроки вокалу.

Читайте також:  Зіркова франківчанка у незвичному образі прикрасила золоту обкладинку глянцю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.