facebook

Горе-мати залишила свого сина помирати у лісі: “Повернувся з того світу”

Дитина всю ніч провела на морозі в природному заповіднику, де хлопчика залишила власна матір. Вранці 18 лютого перехожі натрапили на шестирічного хлопчика на ім’я Лев, який на самоті йшов по дорозі. На даний момент, лікарі займаються його лікуванням, поки поліцейські з’ясовують обставини загадкового випадку.



Як розповіла Надія Куликова (мати хлопчика), напередодні ввечері вона їхала з сином по Москві. Близько 21:30 жінка зупинилася біля парку «Лосиний острів», щоб “погуляти” з хлопчиком серед дерев. Незабаром Лев далеко відбіг від мами і загубився в лісі. Россіянка запевняє, що всю ніч вела безуспішні пошуки дитини. А в поліцію звернулася близько 5 години ранку. В адміністрацію заповідника жінка і зовсім не повідомила про втрачену дитину. Співробітники дізналися про його зникнення зі слів поліцейських.

Правоохоронці почали прочісувати територію заповідника за допомогою собак. Однак дитина сама вийшла до людей, провівши довгі години на самоті посеред парку. Хлопчика в темно-синьому комбінезоні виявили біля заправки на 105 кілометрі МКАД. Його госпіталізували в лікарню з переохолодженням. Однак родичі не знали, в яку саме.

Незабаром очевидці повідомили поліцейським шокуючу деталь, які змусили поглянути на ситуацію під іншим кутом. За словами заправниці коли жалісливі автомобілісти привели Льва до її закладу, у хлопчика на голові був обмотаний скотчем пакет. Її слова підтвердив один з водіїв:

“Мішок знайшли. Вилучили. Він реально йшов по дорозі в мішку. Руки у нього були всередині в мішку. Мішок був піднятий вгору і скотчем перемотаний під пахвами. Він самостійно не міг його зняти, довелося розрізати ножем скотч“.

Лев розповів рятівникам, що мама вивезла його в ліс через собаку, яка ледь не потонув з вини хлопчика. На заправці співробітники нагодували дитину, що замерзла. Хлопчик був дуже голодним і зізнався, що вчора жінка не годувала його весь день.

Читайте також:  Під час виступу на "Porto Franko" Руслана закликала Порошенка підписати закон про збереження пралісів (відео)

За версією слідства, Надія Куликова наділа дитині на голову мішок і кинула на смерть серед лісу. Однак хлопчик повернувся до людей. Правоохоронці зазначають, що матір можуть притягнути до кримінальної відповідальності за замах на вбивство неповнолітнього. Поліцейські вже затримали горе-матір, але сумніваються в її адекватності. Правоохоронці мають намір провести психолого-психіатричну експертизу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.