facebook

Били, залякували пістолетом: відома українська співачка розповіла про домашнє насильство

Солістка групи YUKO Юлія Юріна, яка в складі колективу потрапила в фінал Національного відбору на Євробачення-2019, поділилася моторошної історією зі свого дитинства.

Так, в інтерв’ю журналу Pink співачка зізналася, що будучи дитиною вона стала жертвою домашнього насильства.

“У віці трьох років мене відвезли в чуже місто, в сім’ю маминого” нареченого “, яка відрізнялася консервативними поглядами і вкрай ненавиділа дітей. Швидше за все, в лихі 90-ті, цей чоловік був авторитетом в автомобільному бізнесі. У нього було специфічне ставлення до мені – він бив мене з будь-якого приводу, і навіть без приводу. мене могли замкнути в кімнаті на весь день і погрожувати тим, що викинуть нас з матір’ю з дому на мороз, жбурляли мене об стіни і шафи. Одне з найяскравіших спогадів – залякування пістолетом, який направляли в мою сторону “, – по ділилася Юлія.

За словами Юлії, пізніше вона стала свідком насильства. Це сталося, коли мама вийшла заміж вдруге. Двушка розповіла, що чоловік бив її маму “ніби вона не людина, а боксерська груша”.



“Важко згадувати те, як я відтягувала дорослого чоловіка від мами, якої бойової комбінацією прилітало безліч ударів. Але після цього навіть синці були свідченням насильства”, – згадує співачка.

Юля зазначила, що ці жахи з дитинства глибоко закарбувалися в її свідомості, і зараз їй доводиться боротися з психологічними проблемами.

Читайте також:  На Львівщині авто збило жінку, а потім ще й переїхало її

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.