facebook

Україну завaлить снігом: іде сеpйозне рiзке похолодання

Як повідомляють синоптики, з Європи в Україну йде потужний холодний фронт, який несе різке зниження температури, дощі та сніг.



Протягом наступних днів, аж до наступного тижня, в Україні похолодає і пройдуть дощі зі снігом. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

Так, у четвер, 21 лютого , на північному сході країни вже значно похолодає, а небо затягнуть дощові і снігові хмари. Температура опуститься до -2 нижче нуля.

На заході, в частині центральних, східних і південних областей буде до + 3-7 тепла, але хмарно і дощитиме.

У п’ятницю, 22 лютого , значне похолодання прийде на всю територію країни. На заході похолодає до -1-3, на півночі і сході до -5-8 і навіть на півдні місцями буде до -1 нижче нуля.

На заході, сході і в частині центральних регіонів – сніг, на півдні мокрий сніг з дощем.

У суботу, 23 лютого , сніговий фронт піде з України. Але потепління не очікується. Разом із сухою і сонячною погодою посиляться морози.

Температурний режим збережеться на рівні попереднього дня, але можливе зниження температури на 1-2 градуси. Вночі місцями морози будуть досягати -10-13 градусів.

У неділю, 24 лютого , погода прогнозується на рівні попереднього дня. На більшості території України без опадів і морозно. Лише в деяких регіонах північного сходу можливий сніг.

У понеділок, 25 лютого, морози кілька відступлять. Можливо потепління на 1-2 градуси. Захід, північ і північний схід країни знову накриє снігом. У центрі і на півдні – без опадів.

Читайте також:  На Прикарпатті знову очікується сильний вітер

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.