facebook

З’явилися нові подробиці страшної трагедії в Миколаєві та фото дівчини: Живого місця на дівчині не було

Молода мешканка Миколаївської області стала жертвою нападу агресивної тварини

19 лютого стало відомо про смерть дівчини в місті Вознесенськ. Її розірване тіло знайшли рано вранці посеред вулиці. Подробиці розповіли в прес-службі регіональної Нацполіціі.

Як повідомляє відділ комунікації, громадянку на ім’я Євгенія у важкому стані доставили в місцеву лікарню. Через день потерпіла померла, незважаючи на зусилля лікарів. У неї було розтерзане обличчя і прокушений череп. Відзначається, що в крові пацієнтки виявили алкоголь. Поліцейські порушили кримінальну справу за фактом вбивства.

Подруга постраждалої дівчини розповіла нові деталі в соціальних мережах. За словами Юлії Полевської, на дівчину напав бійцівський пес. Передбачається, що фатальним вечором Євгенія пішла на зустріч зі своїм хлопцем. А у того є ротвейлер. З невідомої причини, собака кинулася на городянку і вчепилася їй в обличчя. Молодий чоловік відтягнув вихованця від жертви і зник, не надавши допомоги. Лише близько 4 години ранку перехожі помітили поранену співвітчизницю і викликали медиків.




“Її привезли до приймального покою вчора о 10 годині вечора. Голова була проломлена від укусів. Ніжки були розірвані, живого місця не було на ній. Вона втратила багато крові … Шматки її плоті, речі знаходяться на одній з прилеглих вулиць”,
– повідомила подруга померлої дівчини.

Читайте також:  Пролетіла 100 метрів: неадекват зніс жінку на зебрі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.