facebook

У голові мешканки Тернополя виявили кулю

У тернополянки виявили кулю в голові після того, як їй стало зле. Зараз жінка в реанімації, а поліція з’ясовує подробиці.
У Тернополі у жінки виявили кулю в голові після того, як їй стало зле. Про це в п’ятницю, 22 лютого, повідомляє прес-служба ГУНП в Тернопільській області.



“З відкритою черепно-мозковою травмою і чужорідним тілом в області правого ока бригада швидкої допомоги доставила в лікарню тернополянку, 1988 року народження”, – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що медиків до потерпілої викликав чоловік. За його словами, вони з дружиною вже тривалий час живуть окремо. У них спільні діти у віці від п’яти до семи років. Мама малолітніх зловживає спиртними напоями і “веде аморальний спосіб життя”.

Як розповів чоловік, на вихідні дружина час від часу забирає дітей до себе. Востаннє донька забула у неї шкільний портфель, і чоловік вирішив приїхати його забрати.

“Про зустріч домовилися на одній з вулиць Тернополя, оскільки дружина там відпочивала. Коли він туди приїхав, то побачив, що обличчя благовірної опухле, а вона в стані алкогольного сп’яніння. Тернополянин завіз матір своїх дітей додому і поклав спати. Десь через добу жінці стало зле, і він викликав “швидку”. Лікарі, оглянувши жінку, констатували, що у неї в голові невелика кругла куля. Наразі постраждала в реанімації”, – доповіли в поліції.

Зараз правоохоронці з’ясовують, що трапилося з жінкою. Зазначений факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею погроза вбивством.

Читайте також:  Винні батьки: у справі про вбивство Кирила поворот, від якого волосся дибки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.