facebook

Через 1,5 роки поліція затримала прикарпатців, які зривали українські прапори та побили хлопця (фото+відео)

Коломийські правоохоронці затримали двох чоловіків, яких тривалий час розшукували за наругу над державним прапором, побиття та пограбування відвідувача кафе.

Нагадаємо, ця резонансна подія трапилася у вересні 2017 році в Коломиї. Троє місцевих жителів напідпитку вчинили дебош у кафе, чіплялися до обслуговуючого персоналу та відвідувачів, інформує Фіртка з посиланням на обласну поліцію.

При цьому один із них зірвав зі стіни синьо-жовтий прапор, який власникові закладу подарували учасники Майдану та воїни АТО.

Опісля зловмисники вчинили конфлікт із молодим відвідувачем кафе. Вийшовши за ним на вулицю, силоміць посадили в свій автомобіль, побили та зірвали з шиї золотий ланцюжок, який відразу здали в ломбард.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів коломийська поліція встановила особи цих зловмисників, раніше судимих за вчинення майнових злочинів.

Однак підозрювані тривалий час переховувалися від слідства, тому їх оголосили в розшук.

Затриманим двом зловмисникам оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст. 296 (Хуліганство), ст. 186 (Грабіж), ст. 338 (Наруга над державним прапором) Кримінального кодексу України, та в суді обрали міру запобіжного заходу. Наразі триває розшук їх спільника.

Читайте також:  Попри кризу в Івано-Франківську набудували на 200 мільйонів гривень більше, аніж торік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.