facebook

Спливли моторошні деталі голодної смерті 3-річної дівчинки: “Їла знайдений у квартирі пральний порошок”

У Кірові (Росія) 21-річна мати залишила свою 3-річну дитину без води та їжі на тиждень. У результаті дівчинка померла від зневоднення.

Тіло без видимих тілесних ушкоджень, що перебувало в замкненій квартирі, виявила бабуся дитини 20 лютого, яка хотіла відвідати внучку в її день народження й відкрила двері своїм ключем, передає “360”.

Мати загиблої затримана, їй висунуто звинувачення в скоєнні злочину, передбаченого пп. “в, д” ч.2 ст. 105 КК РФ (“Вбивство малолітньої з особливою жорстокістю”), інформують у прес-службі СУ СКР по регіону.



НТВ повідомляє, що зголодніла дівчинка їла знайдений у квартирі пральний порошок.

Уповноважений із прав дитини в Кіровській області Володимир Шабардін сказав, що, за його даними, мати пішла з дому 13 лютого, а 20-го бабуся знайшла дівчинку мертвою.

“У цей час мати перебувала у подруги. Це страшна смерть, дівчинка помирала повільно, мова йде про зневоднення, у неї не було ні води, ні їжі”, — сказав Шабардін.

Він уточнив, що сім’я не перебувала на обліку. Омбудсмен сказав, що питання про стан матері та про те, чи було це зроблено навмисно, зараз з’ясовується.

За словами уповноваженого, дитина давно не була на огляді у лікарів, садок дівчинка не відвідувала, оскільки їй ще не було трьох років.

При цьому, 20 січня мати привітала маленьку доньку з днем народження на своїй сторінці в Instagram. “Сьогодні твій день, зовсім велика, моє життя, будь найщасливішою і здоровою”, — написала вона за допомогою хештегів.

“Для мене це шок. Я не можу пояснити поведінку своєї доньки. Це не піддається поясненню, це непрощенний гріх”, — сказала бабуся дівчинки і попросила передати подяку всім, хто підтримує її.

Читайте також:  Дев’ятирічного хлопчика зґвалтував рідний дядько

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.