facebook

На Прикарпатті водій маршрутки, виганяючи пенсіонерку з автобуса, порвав її куртку і сумку

Сьогодні, у групі Типовий Калуш соціальної мережі Фейсбук, Mariana Lin повідомила про водія маршруту Івано-Франківськ-Калуш, який силоміць виганяв пенсіонерку з автобуса. У коментарях до посту пасажири цього маршруту пишуть про повну неадекватність водія, інформує Правда.іф.



«Друзі, хочу вам розказати історію, яка сталася сьогодні (23 лютого) вранці в місті Івано-Франківськ.
Водій маршрутки, напрямок Івано-Франківськ–Калуш, о 8.45 виганяв пенсіонерку з маршрутки і при цьому приміняв силу, порвавши куртку і сумку жінки, похилого віку. Вона категорично відмовилась виходити, так як маршрутка проїжджає попри Павлівку, де жінка просила водія зупинитись. Він, ігноруючи її прохання, поїхав дальше. Зупинився (на прохання інших пасажирів) аж в Майдані, де вона вийшла і звідти їй прийшлось добиратися «автостопом».
На протязі дня, подзвонивши до диспетчера Івано-Франківського вокзалу, вияснилось що прізвище даного водія….. ДРУК.
P. S. – – – при посадці людей, на автостанції Івано-Франківська збирав гроші за проїзд, і білети не давав, хоча вони мали купляти білети в касі. Тепер питання : чи дійшли ті гроші до людей, на яких він працю?
чи пішли йому в кишеню?
Прошу поширити допис, щоб люди знали «героїв нашого часу»!!!», – йдеться в дописі.

«Це один з найнагліших…підліших.. водіїв(бо є ще один такий) маршруту Калуш-Івано Франківськ. Я раніше їздила кожен день на роботу і з роботи….то цей “чоловяга-водій”ще думав чи брати мене (бо я до Вістови)чи ні…як не було багато людей то припрошував : – сідайте…а як повна маршрутка то казав…-ззаду їде другий…я не буду ставати вам у Вістовій…а як я сідала попри його заперечення,то бубнів цілу дорогу…», – пише в коментарі Liubov Vasiutiak.

Читайте також:  У Франківську водій маршрутки обматюкав школяра на зупинці

«Цей шофер конкретна гнида, коли його бачу ніколи в автобус не сідаю…він дибіл конкретний», – додає користувачка з ніком Юлія Калуш.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.