facebook

Леся Нікітюк поїхала в Буковель із Рафіком

Телезірка розповіла про свого вірного штурмана, який супроводжує її в поїздках за кермом.



Щойно прилетівши з Берліна, Леся Нікітюк буквально кілька днів побула в Києві і знову вирушила в подорож! Сьогодні ведуча Нового каналу поїхала у засніжений Буковель на тест-драйв автомобілів. Відомо, що тестувати нових “залізних коней” буде делегація з 9-ти щасливчиків, Серед яких Леся Нікітюк, безумовно, головна зірка. У Буковелі їх чекає спеціально обладнана траса, по якій знаменитість маневруватиме в абсолютно незнайомому їй автомобілі.

– Була лотерея, і кожен витягав своє авто, – поділилася Леся. – Мені дісталася Subaru Outback.

Компанію Лесі Нікітюк склав її незмінний чотирилапий супутник – вест-хайленд-вайт-тер’єр Рафік. До слова, опубліковане пару годин тому селфі зірки з домашнім улюбленцем стрімко набирає лайки і захоплені коментарі в її двохмільйонному Instagram.

– Рафчика я взяла з собою тому, що він – вірний штурман! – розповіла Новому каналу Леся Нікітюк. – Завжди спокійно сидить зі мною поруч. А якщо я не зменшую швидкість перед пішохідним переходом, то починає гавкати.

До речі, шанувальники телезірки можуть бути за неї спокійні під час тест-драйву. Адже, як повідомила нам сама Леся Нікітюк, поруч із нею в цей час перебуватиме професійний водій.

– Це крутий досвід! І відмінний шанс покращити навички водіння в зимових умовах, – резюмувала зірка.

Читайте також:  Зарізав матір і вистрибнув із вікна.Підліток вирішив покінчити з життям, але…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.