facebook

Жахлива сімейна сварка: син вбив матір та напав на вітчима

Під час побутової сварки 21-річний син вбив 47-річну матір ножем та напав на вітчима, який її захищав. Це сталося у Бердичеві Житомирської області.



Про виявлення за місцем проживання тіла жінки до поліції повідомили лікарі “швидкої”, інформує поліція Житомирської області.

У квартирі загиблої знаходились син та 48-річний чоловік. У ході огляду тіла жінки поліцейські зафіксували кілька колото-різаних ран. Причину смерті з’ясовують судмедексперти.

Правоохоронці розповіли, що цього дня у квартирі між матір’ю та сином виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті. Подібні сутички ставалися раніше. Цього разу молодик схопився за ножа й кілька разів ударив матір. Також дісталося вітчиму, який намагався захистити жінку. Поранений викликав “швидку”.

Медики забрали до лікарні чоловіка з порізами. Підозрюваного поліцейські затримали. Відкрили кримінальну справу про умисне вбивство.

Свою вину затриманий визнав, однак чітко пояснити скоєне не може. Тривають слідчі дії. Винуватцеві загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:  “Вона так кричала, що на зупинку було чути”: Чоловік відрубав жінці голову через те, що вона… Деталі доводять до сліз

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.