facebook

Після візиту батька до вчительки – вона впала в кому і померла. Хто винен насправді?

У Вінницькій області 46-річна вчителька початкових класів Світлана Олійник впала в кому і померла після візиту батька учениці. Про це повідомляє ТСН.



Все почалося після того, як колега вчительки попросила її підмінити на уроці фізкультури в п’ятому класі. Під час уроку в голову однієї з учениць хтось потрапив м’ячем. Дівчинка попросила вийти з класу, щоб змочити голову холодною водою. Але вчителька не пустила.

За словами директора Гнатківська школи Лариси Марущак, дівчинка попросилася вийти, але Світлана Іванівна відмовила їй, за що учениця образила її, назвавши «слабкою на голову».

Про те, як розвивалися події далі, є кілька версій. Одні кажуть, що вчителька тільки зробила п’ятикласниці зауваження, а сама дівчинка поскаржилася своїй тітці, що працює психологом, що були не тільки слова.

«Вона почала кричати, а якби вас так обізвали, на що я сказала – діти бувають всякі, і мене так обзивають. Обертаюся і говорю в коридорі: «Світлано Іванівно, ви не мали права їй такого робити – щипати або бити» », – розповідає психолог.

Через тиждень після інциденту в школу прийшов батько учениці. Конфлікт розгорався в кабінеті директора.

«Батько казав на підвищених тонах, він жестикулював руками, ніяких тілесних ушкоджень, травм він їй не завдавав. Говорив він то, що вчитель, який ображає дитини, не має права займатися викладацькою діяльністю », – розповідає Марущак.

Вчительку змусили писати пояснювальну, але раптово вона втратила свідомість. Мати Світлани Олійник працює прибиральницею в школі і тут же прибігла в кабінет директора до дочки.

«Я до неї -« Світланка, заговори, подивися », у неї очі скляні стали, вона вже не заговорила», – каже мати вчительки.

Читайте також:  У Львові дівчина проковтнула 36 магнітних кульок: дитині зробили неймовірну операцію

Світлана Олійник померла через 17 днів в лікарні, не приходячи до тями. Їй було 46 років. Згідно з висновком лікарів, гіпертонічний криз привів до інсульту.

Родичі вчительки звинувачують в події шкільного психолога і батька дівчинки. Однак чоловік стверджує, що жінці стало погано вже після того, як він відправився додому. Також він додав, що не знає, про що директор говорила з вчителькою наодинці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.