facebook

“Дизель Шоу” показали, ким замінили загиблу Марину Поплавську: “Вони серйозно?”

Не так давно творчий колектив гумористичної студії “Дизель Шоу” повернулись на сцену після трагічної ДТП у жовтні минулого року.

Декілька місяців актори приходили до тями і оплакували свою колегу – Марину Поплавську, яка померла у тій страшній аварії, по дорозі зі Львова.

І ось після повернення на сцену “Дизелі” також представили публіці нову актрису у своєму колективі. Так, під час виступу в київському «Палаці Україна» колектив популярного проекту країни «Дизель Шоу» здивували глядачів, представивши їм нову артистку.

Так на сцену разом з “Дизелями” вийшла білоруська красуня Маруся Грицук. Правда, чи залишиться дівчина у колективі надовго поки залишається невідомим.



Маруся народилася в Бресті (Білорусь), закінчила Брестський технічний університет, була учасницею команди КВН БГУ. У різний час вела програми: «Наша Ранок», «Талент краіни», «Батьків в школу!», «Жди меня» на мінському каналі ОНТ. Артистка щаслива дружина і мама чотирьох синів.

У київських концертах «Дизель Шоу» 26 і 27 лютого Маруся зіграла в декількох номерах.

«Ми прагнемо робити нові концерти ще яскравіше і різноманітніше: запрошуємо акторів, працюємо над актуальними жартами та музичними виступами. Будемо чекати відгуку глядача про Марусю в „Дизель Шоу“! Але вже бачимо, що запрошену актрису зустрічають тепло, адже Маруся прекрасна актриса і позитивна людина», — прокоментував художній керівник «Дизель Студії» Єгор Крутоголов.

Читайте також:  “Ми плачем разом з вами”: Актор “Дизель шоу” потрапив в нову ДТП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.