facebook

На Львівщині жінку два роки тримала у рабстві циганка: Змушувала обслуговувати чоловіків і жебракувати

24-річна жителька м. Борислава Львівської області Анна два роки була у рабстві в циганки, котра змушувала її займатись сексом, а за непослух жорстоко била. Про це пише gazeta.ua.



Потерпіла Анна розповіла, що вона сирота. Після закінчення інтернату, дівчина вийшла заміж за мешканця Турківського району. Коли у родини народився син, подружжя розлучилось.

Після розірвання стосунків із чоловіком Анна з малим сином подалась до тітки у Борислав, проте та її вигнала. Жінка була змушена ночувати на автовокзалі, де познайомилася з циганкою, котра запропонувала дівчині підтримку.

Проте найгірше було попереду. Дівчина стверджує, що циганка змушувала її жебракувати та займатись сексом за гроші. Усе вона пильно контролювала.

Коли Анна жебракувала, до неї підійшов небайдужий, котрий запропонував допомогу.

Зазначається, що так жінка з дитиною потрапила до центру допомоги безпритульним у Дрогобичі Львівської області, де зараз і мешкає. Керівник центру для безпритульних “Наша хата” Василь Голод розповів, що зараз 24-річна жінка живе у комфортних умовах разом із своєю дитиною. Зазначається, що у хлопчика є проблеми з розвитком.

Читайте також:  На Львівщині через кота сталась моторошна ДТП: загинула дівчина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.