facebook

Фура знесла легковик: Моторошна ДТП на українській трасі

4 березня на розв’язці вул. Богатирської і Дніпроводської у Києві сталася аварія за участю тягача DAF і Chevrolet Aveo. Машини зіткнулися лоб в лоб. П’ятьох людей з легковика госпіталізували.

ДТП сталося близько 6:10, повідомляє Інформатор.

За попередніми даними, водій Chevrolet Aveo з 4 пасажирами рухався з Вишгорода в сторону Києва по вул. Дніпроводській. На розв’язці з вул. Богатирською в нього врізався тягач DAF з напівпричепом. За словами поліції водій фури не пропустив легковий автомобіль, у якого була перевага головної дороги.



У результаті аварії постраждали всі люди, які перебували в салоні Chevrolet Aveo. Їх в терміновому порядку з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували в лікарню швидкої допомоги. Удар був настільки сильним, що зі спотвореної машини людей вирізали рятувальники. Chevrolet отримав сильні пошкодження практично всього кузова. Найбільше постраждала передня частина автомобіля. DAF отримав незначні пошкодження передньої частини.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, 3 “швидких”, рятувальники ДСНС і слідчо-оперативна група. Деталі й винуватця аварії встановить слідство.

Читайте також:  На об’їзній Коломиї смертельна ДТП: загинуло п’ятимісячне немовля (ФОТОФАКТ)

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,

Джерело.