facebook

“Я тобі кадик вирву, с*ка”, – Гордон до “свободівця”, який погрожує йому вбивством

Дмитро Гордон поскаржився, на нього обрушився шквал критики і погроз через інтерв’ю про Степана Бандеру.

Журналіст записав відеозвернення, в якому повідомив, що його хочуть вбити і назвав людей, які йому погрожують.

Гордон розповів, що нещодавно дав інтерв’ю, в якому висловив свою думку про перейменування вулиць, а також розповів про своє ставлення до Степана Бандери.

Журналіст зазначив, що зараз не час влаштовувати конфлікти з приводу мови і назвав людей, які це роблять – агентами ФСБ.

Після інтерв’ю, за словами журналіста, на нього обрушився шквал критики і погроз. Гордон процитував допис Ірини Фаріон, в якому вона назвала його ворогом і побажала йому “здохнути в муках”.

“Я з жінками ніколи не воюю. Але в даному випадку, її навряд чи можна назвати жінкою. Вже говорив, що її треба розглядати або як психічно хвору — тоді її потрібно помістити у відповідний заклад; або агентом ФСБ Росії. І я вже кілька разів пропонував їй пройти огляд у лікаря і на детекторі брехні”, – сказав Гордон.

Також він назвав ще одну особу, яка погрожувала йому. Це заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура, який також є членом ВО “Свобода”.

Журналіст розповів, що чиновник розмістив його фотографію у Facebook і написав, що цій людині треба “здохнути”.



“Я хочу звернутися до цього Степури, ти мені не попадайся на очі, я тобі кадик вирву, с*ка. Ти кому сказав здохнути, мені сказав? Приїдь сюди, скажи мені це в очі, якщо тобі сміливості хватить”, – емоційно відповів журналіст.

Журналіст наголосив, що звернеться з офіційними листами до генпрокурора Юрія Луценка, глави СБУ Василя Грицака та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Читайте також:  Грандіозний скандал навколо “Буковелю” підняв на вуха Мережу: “Залишили в крові на снігу”

“Я вимагаю від керівників силових структур негайної реакції на заклики мене вбити з боку Ірини Фаріон та Ігоря Степури”, – сказав він.

Також Гордон вимагає від кандидата у президенти Руслана Кошулинського негайної реакції та виключення з лав партії “Свобода” Ірини Фаріон, або зняти свою кандидатуру з виборів.

“Нах*ена Україні такі кандидати у президенти, якщо в їхніх рядах найбільш активні члени закликають до вбивства, – підсумува журналіст.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.