facebook

Бив його, поки той не відключився: чоловік забив товариша вогнегасником до смерті

Увечері 5 березня 28-річний чоловік запросив знайомого в гості.

У день смерті чоловіка випивали спиртні напої. Між ними виникло непорозуміння. За первинною інформацією, молода людина кілька разів ударив вогнегасником свого товариша, поки той не вимкнувся.



Під час розпиття спиртних напоїв у них виник конфлікт. В ході сварки зловмисник завдав знайомому кілька ударів вогнегасником по голові. Від отриманих травм 60-річний чоловік помер на місці.

Той від травм помер. Можливого винуватця затримали на місці події. Він знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння.

На виклик працювали співробітники Криворізького і Широківського відділу поліції, а також представники Криворізької місцевої прокуратури. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом смерті людини.

Поліцейські встановили особу зловмисника і затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Чоловік зізнався у скоєному злочині.

Зараз поліція встановлює всі обставини справи. Триває слідство за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Читайте також:  У ДТП під Львовом загинула людина і ще троє постраждали

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.