facebook

Батьків вдома не було: У пожежі загинули дві маленькі дитини

Під Києвом в селі Синяк Вишгородського району сталася пожежа. Горів приватний будинок. В результаті інциденту загинули двоє дітей, також постраждала літня жінка. У момент початку пожежі батьків вдома не було.



Пожежа сталася в приватному будинку під Києвом у четвер, 7 березня. В результаті інциденту загинули дві маленькі дитини, повідомили в прес-службі ГСЧС.

Рятувальники о 16:03 отримали виклик про пожежу в селі Синяк Вишгородського району. Тільки о 19:30 загоряння вдалося ліквідувати. Вогонь знищив покрівлю, перекриття та речі домашнього вжитку на площі 50 квадратних метрів.

За даними поліції Київської області, на момент пожежі в будинку перебували двоє маленьких дітей у віці один і три роки, а також їх бабуся.

На місці події були виявлені тіла дітей. Літню жінку з опіками доставили до лікарні. Батьків на момент інциденту не було вдома.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 270 Кримінального кодексу (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Причину загоряння встановлює слідство.

Читайте також:  “Не знає, що мами, тата та сестрички з братиком вже нема”: з’явились нові деталі про загибель усієї родини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.