facebook

Розслідують смерть дівчини, яка загинула за дивних обставин

Рідні загиблої заявляють про сліди задушення на шиї та інші травми. При цьому поліцейські розслідують самогубство.

Правоохоронці Одеси розслідують факт загибелі 20-річної дівчини, яка випала з 11-го поверху житлового будинку. Родичі загиблої заявляють про сліди насильства на тілі, і підозрюють, що поліція спише смерть на суїцид. Про це в четвер, 7 березня, повідомляє УНІАН.

Відзначається, що трагедія сталася в Суворовському районі Одеси на вулиці Генерала Бочарова ще 2 березня. Однак, про надзвичайну подію стало відомо лише 7 березня, після того, як родичі і знайомі загиблої оприлюднили інформацію про те, що трапилося, заявивши, що поліція наполягає на версії “суїцид”, але вони в це не вірять.

Зокрема, одеситка Марія Бодяк написала в соцмережі, що просить допомоги і сприяння у з’ясуванні обставин загибелі 20-річної Христини Бабій.




“Близько 23:00 за адресою Генерала Бочарова, 30, за версією її хлопця, вона вистрибнула з 11-го поверху з вікна його квартири. Бентежить: немає ніде часу смерті, судмедекспертиза не називає причини смерті, слідчі не виходять на зв’язок і не викликають родичів для надання свідчень, речі загиблої не віддають матері”
, – написала жінка.

Вона акцентує увагу на тому, що на шиї загиблої – сліди від задухи, синяк на брові, зламані ребра (з правого боку), на правій руці – укус і збиті “все кісточки” на руках.

Радник начальника регіонального главку Нацполіції Руслан Форостяк підтвердив інформацію про загибель дівчини і те, що розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою “самогубство”) Кримінального кодексу України. Він зазначив, що наразі на підставі судово-медичної експертизи, показань свідка і результатів допиту судмедексперта можна стверджувати, що “слідів боротьби на тілі загиблої немає”.

За попередніми даними, тілесні ушкодження характерні для падіння з великої висоти, і від “дотику” з блоком кондиціонера, про який вдарилася дівчина при падінні. Разом з тим, як зазначив Форостяк, зараз перевіряються всі можливі версії і обставини події, в тому числі, чи не стала дівчина жертвою насильства.

Читайте також:  “Мамо, мене дуже болить”, – у страшній ДТП загинула 11-річна Софійка, усі винні і досі не покарані (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.