facebook

Жорстока розправа над подружжям приголомшила українців: “Встигли зателефонувати дочці”

На Черкащині розігралась справжня трагедія. Подружжя пенсіонерів загинули захищаючи власне майно від грабіжника.



12 березня зухвале пограбування сталося в Звенигородці Черкаської області. Двох пенсіонерів розстріляли у власному будинку. Подробиці на сторінці в Facebook розповів перший заступник голови Нацполіціі України В’ячеслав Аброськін.

За даними правоохоронців, увечері, після 21:00, невідомий зловмисник пробрався в приватний будинок. Всередині знаходилися чоловік і жінка 1951 і 1961 року народження, а також 90-річна мати жінки. Непроханий гість пригрозив господарям зброєю і вимагав видати гроші. Коли пенсіонери спробували відбитися, він почав стріляти.

Літні українці отримали важкі поранення. Незважаючи на травму, чоловік зміг набрати номер дочки. Він передав телефон своїй дружині, яка встигла зателефонувати родичці і розповісти про напад.. Незабаром постраждалих відвезли в лікарню. Однак медики не змогли врятувати життя пенсіонерів – вони загинули в медзакладі.

В’ячеслав Аброськін зазначає, що люди похилого віку загинули ні за що. Адже злочинець втік, не знайшовши грошей в будинку. Наразі слідчо-оперативна група розслідує злочин. Їм належить відшукати вбивцю.

Ймовірно, грабіжника привернуло непогані статки сім’ї. За словами В’ячеслава Аброськіна, пенсіонери управляли двома магазинами на Звенигородському ринку. Справи у покійних йшли непогано, адже в господарстві залишилися дві кози і корова.

Читайте також:  На Черкащині 13-річний хлопець жорстоко поглумився над жінкою: “Зґвалтував, побив її та ледь живою залишив у кущах”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.