facebook

15-річну няню змушували займатися проституцією

На Троєщині дві жінки чотири дні насильно утримували 15-річну дівчину в орендованій квартирі і змушували займатися проституцією.

У Києві дві жінки, які запросили на роботу нянею 15-річну дівчину з Житомирської області, обіцяючи їй високу зарплату і безкоштовне житло, протягом чотирьох днів насильно утримували її в орендованій квартирі і змушували займатися проституцією. Про це в четвер, 14 березня, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.




“Встановлено, що 15-річна дівчина з Житомирської області познайомилася зі зловмисницями в одній із соціальних мереж. Дізнавшись, що дівчина з багатодітної сім’ї, жінки пообіцяли їй високооплачувану роботу нянею в Києві і безкоштовне житло. Нічого не підозрюючи про справжні наміри зловмисниць, дівчина приїхала в столицю”,
– йдеться в повідомленні.

Відомо, що замість обіцяної роботи обвинувачені закрили дівчину в квартирі на Троєщині, відібрали гроші і документи. Надалі, систематично застосовуючи до неї фізичне насильство, змушували надавати інтимні послуги клієнтам, яких самі підшукували, інформували в прокуратурі.

За результатами судового розгляду вина обвинувачених прокурором доведена повністю. Вироком Деснянського райсуду Києва зловмисницям призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Читайте також:  Що найбільше подобається чоловікам під час сексу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.