facebook

Таємнича смерть: тіло жінки знайшли у криниці

На Полтавщині у криниці виявили тіло загиблої жінки. Обставини загибелі пенсіонерки невідомі, поліція розпочала слідство.



14 березня в с. Сватки Гадяцького району Полтавщини в криниці приватного домогосподарства було виявлено тіло 63-річної жінки. Інформації про особу загиблої поки немає.

Співробітники чергового відділення МПО Краснолуцької сільської ради вилучили тіло загиблої з криниці, яке направили до моргу Гадяцької ЦРЛ для з’ясування причини смерті. Правоохоронці з’ясовують обставини трагічної події. Попередньо, слідів насильницької смерті не виявлено. За поередніми даними, можна припустити, що падіння до криниці спричинило погане самопочуття загиблої.

Нагадуємо, що 8 березня до Великобагачанської ЦРЛ з попереднім діагнозом “отруєння нітрогліцерином” госпіталізована малолітня мешканка с. Гоголеве Великобагачанського району Полтавщини. Дитина 2017 року народження отруїлася вдома через недогляд батьків.Також на Полтавщині восьмирічний хлопчик на ходу випав з трактора, обставини загибелі з’ясовуються

Читайте також:  На Чернігівщині в каналізаційній ямі знайшли мертву жінку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.