facebook

Шахраї намагались обманом потрапити до квартири франківчанки

Мешканцям Каскаду потрібно остерігатися підозрілих конролерів.


Сьогодні мешканка Івано-Франківська поділилась у мережі Фейсбук дописом про підозрілого працівника газового господарства.

Близько години тому до нашої квартири постукали. На запитання, хто це, чоловічий голос відповів “газове господарство”. Оскільки у дверях до спільного на 2 квартири коридорчика немає вічка, я не могла подивитися посвідчення. Відкрила двері і на мене війнуло різким запахом перегару. Чоловік з розграфленим незаповненим листочком попросив мене написати показник газового лічильника. АЛЕ справа в тому, що в нас лічильника немає. Кілька днів тому його встановили в сусідній квартирі, але чоловік цей навіть не спитав, з якої саме я квартири. Ніколи раніше до нас із міськгазу не ходили. Ясна річ, я швидко замкнула двері. В міськгазі не знають, чи мають сьогодні ходити контролери, але кажуть, що треба просити посвідчення.  Про цю ситуауію я повідомила в міліцію, оскільки знаю, що є чимало подібних випадків шахрайства і пограбування квартир. Отож питання: хто знає, як виглядає людина, що записує показники лічильника на Каскаді, чи взагалі в цьому районі існує така практика?
Якщо ні, то прохання про подібні випадки повідомляти в міліцію”,
написала Mladesya Brynska.

Читайте також:  На Прикарпатті почали судити одного з найвідоміших місцевих корупціонерів. Його захисники просять просто… закрити справу (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook