facebook

Співачка TAYANNA відверто розповіла про насилля та зради чоловіка (відео)

Про те, що чоловік її бив та зраджував, відверто розповіла українська співачка TAYANNA. Своїми одкровеннями Тетяна Решетняк поділилася в проекті Маші Єфросиніної на YouTube «Іспит». З батьком своєї дитини – музикантом Єгором – Тетяна познайомилася, коли йому було 18, а їй – 26.

У них відразу зав’язався бурхливий роман, і незабаром народився син Даніель. Пара прожила разом три роки, після чого розлучилася. Раніше TAYANNA стверджувала, що причиною розставання стала різниця у віці. «У нього інше ставлення до життя, він ще хоче пожити для себе, все спробувати», – заявила співачка в одному з інтерв’ю. Однак зараз вона зважилася розкрити справжню причину їх розриву.

Нею виявилася зрада. «Мій чоловік зраджував мене, і не один раз. Я до сих пір не можу пробачити зраду, хоча ми вже давно не живемо разом», – зізналася Тетяна. Вона також розповіла, що молодий чоловік піднімав на неї руку, коли вони жили разом. «Це найбільша рана, яка може бути у жінки», – підкреслила співачка. TAYANNA визнається, що ця історія вплинула на її подальші відносини з чоловіками.

«Я до сих пір ще не позбулася цього болю і образи, вона живе в мені. І тому є проблема зі знайомством з чоловіками, тому що у мене всередині є образа на них усіх», – зазначила вона.

Читайте також:  Резонансне вбивство: невістка задушила і розчленувала свекруху (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.