facebook

“Скрутили. Поклали на стіл. Дістали бритву”: відомий український ведучий повідомив, що на нього скоєно напад

Відомий український ведучий Володимир Такудіс повідомив що на нього вчинили напад і за невдалий жарт частково зголили волосся. Як стверджує Володимир, серед нападників був популярний шоумен Андрій Джеджула.



“На мене напали. Троє. Подзвонили і запросили на зустріч. А потім напали. Андрій Джеджула і двоє братиків. Утрьох на одного. Скрутили. Поклали на стіл. Дістали бритву. Погрожували. У кількох місцях на голові зголили клаптики волосся. Змусили записати на камеру мої вибачення за “невдалий жарт”, – заявив Такудіс.

Ведучий розповів, що вже написав заяву в поліцію. Крім того, він пояснив, який саме жарт образив Джеджулу.

“У рамках Grand Conference ми з Вовою Остапчуком сказали жарт про те, що нам шкода, що “сьогодні з нами немає” певних гравців весільного ринку. Під сумну музику. Згадали про їх легендарність. І здивувалися, чому їх немає на конференції і чи все у них добре. Так, були названі конкретні прізвища, а не розмито – тому що у нас є яйця. Можливо, там були зайвими фрази “хвилинка жалості” і “їх немає в шоу бізнесі”. За це я хотів би попросити вибачення. У всіх, чиї прізвища ми назвали. Але! Не за те, що це був “невдалий жарт”, – додав він.

Андрій Джеджула зізнався, що, справді, зустрічався з Такудісом, але жодних насильницьких дій не чинив.

Ми з ним зустрілися один на один. Пояснив йому в словесній формі, у чому він був не правий. Він записав на відео вибачення перед шістьма людьми. Це відео я не збирався ніде розміщувати, просто відправити тим, кого він скривдив: Дяді Жорі, Івану Городецькому, – сказав Джеджула. – Це був не жарт. Розповім вам його суть. На весільній конференції, де зібралося 400 людей, він почав свій публічний виступ з приниження “монстрів”, людей, які стояли біля витоків. він публічно принизив нас всіх. Всі були в шоці, в залі ніхто не сміявся. Матвієнко була єдина там і нас шістьох і зайшла в зал якраз в момент, коли її принижували. Каже – сльози на очі накочувалися. Вона підійшла до сцени, хотіла взяти мікрофон і відповісти. Він їй не дав цього зробити, не пустив на сцену”, – пояснив Андрій.

Читайте також:  В Україні почали діяти нові правила карантину: що під забороною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.