facebook

Сьогодні на Прикарпаття з концертами приїде Порошенко

У вівторок, 19 березня президент України Петро Порошенко відвідає Івано-Франківську область.

Так в Коломиї Порошенко візьме участь у Раді регіонального розвитку, пише Фіртка.

Опісля в Косові о 14:00 пройде народна зустріч з Гарантом. Також там запланований концерт гурту “ТІК” та Марійки Бурмаки.

Як повідомив в мережі міський голова Косова Юрій Плосконос, у зв’язку з візитом Президента буде перекрита вул. Незалежності від “Горизонту” до площі, а також вул. Небесної Сотні від “Горизонту” до перехрестя з вул. Попова.

Це для індивідуальних транспортних засобів. Автобуси пропускатимуть.

“Перекриття даних доріг можливе з самого ранку, тому прохання врахувати це при плануванні робочого графіку. Рекомендуємо скористуватись заїздом в місто з боку села Смодна, далі по відремонтованій вул. Ірчана, вул.Хмельницького, вул. Гоголя. Або по об’їзній і далі по вул. Франка в центр”, – радить Плосконос.

А вже ввечері Порошенко приїде в Івано-Франківськ. Тут відбудеться зустріч з містянами. Концерт відіграють гурт “Мандри” і Тарас Петриненко.

Зазначимо, що майже кожен мітинг Петра Порошенка в різних містах України відзначається сутичками правоохоронців та охорони президента з людьми, які приносять плакати проти Порошенка.

Також на людей нападають агресивно налаштовані молодики. Плакати рвуть, а тих, хто їх тримає, шарпають та погрожують. Так було в Полтаві, Ковелі, Житомирі.

Читайте також:  “З березня чотирьом мільйонам українців роздадуть по 1,5 тис. грн”: в Уряді готують кардинальне рішення

Шукайте деталі в групі Facebook