facebook

“Українці розлючені!”: Приватбанк звернувся до обдурених клієнтів із заявою

Державний банк ПриватБанк знову опинився в центрі скандалу. На цей раз фінансові шахраї обманювали українців за допомогою мобільної онлайн програми “Приват24”.



Про це стало відомо в неділю, 24 березня, завдяки відгуку однієї з клієнток банку на сайті Мінфін.

“На олх замовляла речі, взяли передоплату і до побачення. Пишу в приват, а там тільки руками розводять. Не можуть заблокувати шахрая?”, – клієнтка Юлія скаржиться Приватбанку.

Фахівці служби підтримки висловили жаль, що з Юлією сталася така ситуація і розповіли, що потрібно робити клієнтам банку в разі шахрайства інших осіб з використанням банківських інструментів.

“Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які скоюють протиправні дії щодо клієнтів банку”, – відповіли в службі підтримки банку.

При цьому в Приватбанку зазначили, що вони обмежені у своїх можливостях і не можуть допомогти клієнтці повернути втрачені гроші. Вони пояснили, що у випадку шахрайства банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, так як стороною, проти якої ці дії були спрямовані, є сама клієнтка банку.

“Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися в правоохоронні органи”, – резюмували в банку.

Читайте також:  Потоп в Італії: затопило популярні курорти на півдні країни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.