facebook

Після річної перерви популярний український гурт з Івано-Франківська презентував новий трек (відео)

Через рік з часу останнього синглу колективу Lama музиканти здивували своїх прихильників, презентувавши ритмічний трек із назвою «Дим». Про це інформує 24 канал.

За словами солістки гурту Наталії Дзеньків, це не єдиний сюрприз, який Lama готує для своїх прихильників. Невдовзі колектив випустить студійний альбом, а вже у квітні планується презентація кліпу до пісні «Дим». Автором запального треку виступила вокалістка колективу. Наталія Дзеньків зізналась, що прагнула створити пісню, яка б з легкістю запам’ятовувалась слухачам.




«На перший погляд, я намагалася написати драйвовий трек, досить просту пісню з гарною мелодикою, приспів якої легко б запам’ятовувався. Тому, можливо, використання слова «курив» може здатися досить дивним. До речі, під час написання синглу мене намагалися відговорити від використання цієї алегорії, але я наполягала на своєму. Думаю, після виходу кліпу всі зрозуміють, що я мала на увазі»
, – розповіла Наталія Дзеньків. Нову композицію український гурт Lama оприлюднив на офіційному YouTube-каналі. Сама ж прем’єра треку відбулась 25 березня в ефірі популярної радіостанції Люкс ФМ.

Читайте також:  18 серпня рятуючи дитину, потонули мати та дядько: подробиці страшної трагедії на Буковині

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.