facebook

У страшній ДТП в Одесі загинула «золота молодь» – діти бізнесменів (відео, фото)

До місця загибелі нащадків відомих у місті підприємців зносять квіти.

В Одесі в результаті нічної ДТП на проспекті Шевченка, неподалік Політехнічного університету, загинули діти відомих у місті підприємців. За словами очевидців, таким є печальний результат гонки, влаштованої «золотою молоддю», пише «Думская».

За кермом BMW X6 був 22-річний Шаміль Гаджієв – син Газанфара Гаджієва, якому належить, зокрема, нічний клуб Bono в Аркадії. Брат загиблого Шаміля – Раміль Гаджієв – чемпіон світу з боксу.

Пасажиркою BMW виявилася 33-річна Вікторія Кравченко, дочка Валерія Кравченка – власника клініки пластичної хірургії «Доктор Моцарт». Раніше йому належав також готель «Моцарт» у центрі міста. У Вікторії залишилося двоє дітей. За словами свідків автокатастрофи, причиною смертельної ДТП стала гонка, яку влаштував Гаджієв з водієм автомобіля марки Porsche. Джерела в поліції повідомляють, що останній теж є сином великого бізнесмена.



Родичі та друзі загиблих несуть до місця аварії квіти. Тим часом у Мережі з’явилося відео з місця резонансної ДТП, яка сталася в ніч на 24 березня в Одесі та забрала життя двох людей.

Читайте також:  Голлівудський режисер влаштував акцію протесту в Одесі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.