facebook

В Італії госпіталізували головну зірку чемпіонату України

Матузалема на машині швидкої допомоги доставили в клініку передмістя Лаціо. Його стан покритий таємницею



Колишній півзахисник донецького “Шахтаря” Франселіно Матузалем госпіталізований у клініку міста Вітербо, що знаходиться в регіоні Лаціо, повідомляє viterbonews24. Причини госпіталізації, а також наскільки серйозні проблеми у Франселіно зараз – через добу, коли на машині швидкої допомоги його доставили в лікарню – не відомі. Його стан покритий таємницею.

Нагадаємо, Матузалем завершив ігрову кар’єру в 2018-му році. Він грав за “Шахтар”, де був капітаном, з 2004 по 2007 роки. І в цей час вважався найяскравішою зіркою українського футбольного чемпіонату. Чого вартий хоча б його гол ударом “скорпіона”, забитий у ворота “Севільї”! Зараз Франселіно – 38.

Як відомо, зараз в Італії виступає інша легенда “Шахтаря” – Даріо Срна, який у недавньому інтерв’ю заявив, що якщо буде потрібен “Шахтарю” в будь-якій позиції, то скаже “так”. “Я можу грати за” Кальярі “, за” Ювентус “, але на першому місці завжди буде” Шахтар “. Я люблю адреналін, люблю відповідальність. Упевнений, що в майбутньому, якщо я буду потрібен” Шахтарю “- я буду там. І я впевнений, що зможу допомогти “, – сказав “Срна, який виступає за” Кальярі.

Читайте також:  У Франківську хвору на кір дитину госпіталізували у загальну палату міської лікарні – не було симптомів хвороби. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.