facebook

“Відбудеться у Венеції, так що ми готуємося”: Аліна Гросу виходить заміж. Відома дата весілля

Українська співачка Аліна Гросу, яка останнім часом постійно працювала в Росії, щось зачастила в Україну.



Дівчина все більше реалізовує себе не як співачка, а як актриса. Все частіше Гросу стали запрошувати в кіно і вона вже встигла відзначитися в декількох серіалах.

А недавно в Мережі з’явилися чутки, що новоявлена ​​актриса зібралася заміж. І не на екрані, як це було в серіалі “Замок на піску”, а в реальному житті.

Ексклюзивно програмі “Ранок з Україною” на каналі “Україна” її хрещена Ірина Білик розкрила головний секрет – Аліна дійсно виходить заміж.

Відомо, що вже 4 роки Аліна зустрічається з хлопцем на ім’я Олександр. Шанувальники ворожать, коли ж відбудеться довгоочікуване весілля. Та й сама Аліна в інтерв’ю каналу “Україна” нещодавно заявила, що про все розповість в червні. Але головний секрет співачки розкрила її хрещена Ірина Білик вже зараз.

“Маленька Аліна Гросу вже виросла, вона виходить заміж в червні. Весілля відбудеться у Венеції, так що ми готуємося. Думаю, у Аліни буде дві або навіть три сукні в цей день, тому що її рідна тітка шиє весільні сукні. У тітки бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном. Я, до речі, теж буду на весіллі Аліни в дуже красивому платті “, – зізналася Ірина Білик в ефірі” Ранку з Україною “.

Так що справи серйозні, і Аліна нарешті знайшла жіноче щастя. Тепер чекаємо червня – скоріше б побачити ці весільні сукні.

Читайте також:  МАУ запускає прямі авіаперельоти з Івано-Франківська до Венеції

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.