facebook

Хлопець розповів Ляшку в автобусі, чому працює у Польщі

Прямуючи з Овруча до Коростеня на Житомирщині на зустріч із людьми Олег Ляшко підвіз хлопця Володю із Васьковичів на «ляшкобусі». Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

Молодик розповів народному депутату, що працює у Польщі, аби допомагати стареньким батькам. Там заробляє під 30 тисяч гривень, а тут не може знайти роботу навіть на 10 тисяч гривень.

«А ким ти там працюєш?», – цікавився Ляшко. «У нас там є бочки, такі, як для солярки. Ми їх комплектуємо, насоси ставимо і на поля відправляємо», – відповів Володя.

«І скільки наших у Польщі? Багато?», – допитувався політик. «Дуже. Там, де я працюю – половина коростенці. Чоловік моєї сестри теж зараз збирається на заробітки до Польщі», – розповів хлопець.

«А тут хто тоді працюватиме – ніхто! Тому я добиваюся підвищення зарплат, щоб наші люди не їхали на заробітки по всьому світу», – підкреслив політик.

Олег Ляшко на пальцях розповів Володі, як працює економіка і чому треба підвищувати доходи українців.

«Якщо ти будеш отримувати тут хоча б тисяч 15 гривень, уже можна нікуди не їхати. Бо у Польщі ти отримуєш 27 тисяч гривень, але ж за житло заплати, їжу купи і майже нічого не залишається. Тому мій план – щоб люди працювали в Україні і отримували нормальні зарплати. Але ж зарплати з неба не падають. Тому треба відновлювати виробництво, щоб були надходження до бюджету», – пояснив хлопцю лідер РПЛ.

На останок Володя попросив сфотографуватися із політиком, щоб рідні повірили, що його підвозив сам Олег Ляшко.

Читайте також:  Можна прогодувати 50 людей: помічникам нардепів знову підняли зарплати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.