facebook

У Франківську свободівець, член ДВК від Кошулинського, зривав плакати з агітацією Олександра Шевченка

У приміському Хриплині член дільничної виборчої комісії від кандидата у президенти України Руслана Кошулинського Андрій Горейко зривав передвиборні банери Олександра Шевченка.

Це помітили місцеві мешканці, які зателефонували представникам команди Олександа Шевченка. Ті у свою чергу звернулись до поліції.

“Цей хлопець зривав плакат із Олександром Шевченком. І це він робив не вперше. Кілька днів тому бачив, як він склав такий же плакат у свій білий бус і втік”,- каже житель Хриплина Микола Стасишин.

Поліції вдалось наздогнати цю автівку аж у центрі Івано-Франківська.



“На Прикарпатті це не поодинокий випадок перешкоджання здійсненню виборчого права кандидатом у президенти України Олександром Шевченком. А сьогоднішній епізод – підстава для відкриття кримінального правопорушення за статтею 157 ч.1. Ми будемо домагатись максимального покарання за таку дії”, – зазначив керівник громадської приймальні Олександра Шевченка Андрій Строжук.

Представники команди Олександра Шевченка переконані: такі брутальні злочини з боку представників політичних опонентів – не що інше, як спроба вплинути волевиявлення громади: “Наші опоненти відчувають, що Олександр Шевченко має високий рейтинг і намагаються боротись із цим. Сподіваємось на неупереджене розслідування цієї справи”.

Читайте також:  У Франківську з головної ялинки зняли чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.