facebook

“Знаєте, не треба нас жаліти. Краще відчепіться”: Керівник «1+1» погрожує Порошенку судом

“Пане президенте, бачу, ви останнього тижня відкрито занепокоїлися долею каналу 1+1. Кажете, вам шкода наших заляканих журналістів. Знаєте, не треба нас жаліти. Краще відчепіться”, – звернувся він до Порошенка у Facebook.

За словами Ткаченка, у 2014 році Порошенко просив “1+1” підтримати його на виборах, а потім намагався “отримати контроль над каналом – переважно методами тиску та шантажу”.

“Зараз ви чомусь вирішили, що журналісти на “Плюсах” – залякані. Буду вам вдячний, якщо наведете приклади. Наразі, якщо їх не буде – збираюсь подати проти вас позов до суду за маніпуляції громадською думкою та тиск на незалежні ЗМІ. Фактів у мене вдосталь”, – заявив гендиректор каналу.

“Мені щиро шкода всіх тих, кого я раніше називав колегами з каналів, які так “щиро” розповідають “правду від Порошенка” – “5-ий” та “Прямий”. І у що їх перетворила ваша так звана редакційна політика та до якого бездоння ви намагаєтесь опустити інші ЗМІ та блогерів – де грошима, де цинічною грою на почутті патріотизму. Вашого патріотизму, який дозволив вам стати ще багатшим під час кризи в країні, яку ви ще очолюєте”, – додав він.

“Хочу вас запевнити: реваншу повернення владного контролю над ЗМІ – не буде”, – заявив Ткаченко.

Раніше, на телеканалі олігарха Ігоря Коломойського “1+1” заявили, що поширені ними твердження про Петра Порошенка підкріплені доказовою базою та свідками та наголосили на тиску через позов президента проти телеканалу.

Читайте також:  “Про це ж багато хто знає!”: Осадча поставила на місце скандального Остапчука. “Жив з іншою жінкою”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.