facebook

Володимир Зеленський дав 24 години Юлії Тимошенко: Хоче бачити її “гарантом чесних правил” на дебатах з Порошенком

Зеленський чекає на відповідь від Тимошенко протягом 24 годин.

Кандидат в президенти, шоумен Володимир Зеленський покликав екс-прем’єрку Юлію Тимошенко взяти участь у дебатах, аби стати там незалежним арбітром.

Про це він заявив у своєму відеозверненні.

“Для уникнення підкупу, провокацій, адміністративного тиску, ми пропонуємо призначити окремого, незалежного арбітра і ведучого для проведення дебатів. Юлія Тимошенко – ви зайняли третє місце у виборах, та не підтримали жодного з кандидатів, чи зможете ви стати гарантом чесних правил та рівних можливостей на дебатах. Чекаю на відповідь протягом 24 годин. Подумай-те”, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, одразу після оголошення даних екзитполів про перемогу в першому турі президентських виборів 31 березня кандидат Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів із опонентом, який потрапить разом із ним до другого туру. Наступного дня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати Зеленського та чинного президента Петра Порошенка. Ще через день радник Зеленського Руслан Рябошапка заявив, що не бачить сенсу у дебатах із Порошенком. Водночас у соцмережах розпочалася хвиля під хештегом #хочубачитидебати.

2 квітня народні депутати Ірина Геращенко та Марія Іонова зареєстрували законопроект про обов’язкові дебати кандидатів в президенти перед другим туром виборів. Але керівник комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар висловила сумнів у тому, що “правила можна змінювати під час гри”.

Читайте також:  Дівчата з Тернопільщини поїхали до хлопців на Закарпаття: одну вбuлu, друга була в рaбcтвi

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.