facebook

“Зняв зі школи російський прапор”: в окупованому Криму 16-ти річному юнакові дали шість місяців

Підконтрольний Кремлю “суд” Білогірського району окупованого Криму засудив 16-річного кримського татарина Абдурамана Абдувеліева до шести місяців обмеження волі за “наругу” над державним прапором РФ


Про це повідомляє Крим.Реаліі.

“Шість місяців обмеження волі за ст. 329 КК Росії – наруга над державним прапором Росії. Таке рішення виніс мировий суддя Олександр Алейник”, – йдеться у повідомленні.

За версією російського слідства 21 травня 2018 року Абдувеліев зняв три російських прапори з сільради села Курське, пам’ятника, що знаходиться біля школи та сільського клубу.

Через два місяці в районі відбувся ряд обшуків у зв’язку з цією справою.

“Інші хлопці, які були з братом в той день виступають або в якості свідків, або в якості обвинувачів. Брат вчиться в школі, яка знаходиться в Судакському районі. У зв’язку з рішенням суду незрозуміло, яким чином брат буде відвідувати школу, тому що він повинен знаходитися півроку в межах нашого села і кожного разу повідомляти про свій намір виїхати”, – прокоментувала рішення суду сестра Есма Абдувеліева Абдурамана.

Читайте також:  Радник очільника МВС про долю Кримського мосту: "Він обов'язково буде зруйнований – це лише питання часу"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.